Robert-Jan Emaus

Robert-Jan studeerde af in 2006 van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heeft hij de C.A.L.O. (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) te Zwolle afgerond. Sinds 2016 is hij werkzaam in ons centrum. Hij is de hele week aanwezig.

In de afgelopen jaren heeft hij zich breed ontwikkeld door tal van cursussen en opleidingen te volgen, waaronder: easy taping, medical fitness instructor, personal training en shockwave.

Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

  • hart- en longrevalidatie (aangesloten bij hart- en longrevalidatienetwerk Zwolle, H.N.Z en C.N.Z),
  • orthopedische revalidatie (revalidatie na knie- of heupprothese),
  • schouder gerelateerde pijnklachten en oefentherapie op maat.

Verder is Robert-Jan ook regelmatig te vinden in onze fitnessruimte. "Je weet pas wat je van je patiënten vraagt, als je het zelf ook ondergaat", vindt Robert-Jan.

Tot slot vindt Robert-Jan de sfeer belangrijk te vinden tussen hem en de patiënt. "Men komt hier als patiënt niet voor zijn of haar plezier. Door professionaliteit te combineren met een grap en een grol, hoop ik dat de mensen na het behandeltraject tevreden ons centrum zullen verlaten, of met plezier blijven komen, om te gaan werken aan het grootste goed dat er bestaat, “gezondheid".

Robert-Jan is ook via de mail te bereiken op robertjan@fysiofitnessnov.nl.

Deel uw ervaring