Fysiotherapie

De deskundigen van ons dagelijks bewegen.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken; het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over fysiotherapie in het algemeen, verschillende soorten fysiotherapie en over onze fysiotherapeuten. Klik op één van de onderstaande soorten fysiotherapie voor meer informatie. 

Ronald van Roeden
Directeur, fysiotherapeut
Ronald van Roeden is directeur en fysiotherapeut in ons centrum.
Robert-Jan Emaus
Fysiotherapeut
Robert-Jan studeerde af in 2006 van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heeft hij de C.A.L.O. (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) te Zwolle afgerond. Sinds 2016 is hij werkzaam in ons centrum.
Ingrid Havinga
Fysiotherapeute
Ingrid rondde in 1996 in Groningen de opleiding fysiotherapie af. Sinds 2002 is zij in ons centrum werkzaam.
Marjolein Oelemans
Fysiotherapeute
Marjolein is in 2014 afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Ze is sinds 2016 werkzaam in ons centrum en is alle dagen, behalve de donderdag, aanwezig.
Charlotte Knaap
Kinderfysiotherapeute

Charlotte Knaap is 28 jaar oud en woonachtig in Lemelerveld. Ze is sinds januari 2017 kinderfysiotherapeute bij ons centrum. Charlotte is in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute, en heeft in 2017 haar master tot kinderfysiotherapeute afgerond. Ze is werkzaam op woensdagen.

Ellis van der Scheer
Fysiotherapeute

Ellis van der Scheer heeft als fysiotherapeute gewerkt in de Gelre Ziekenhuizen in Zutphen. Daarna is ze werkzaam geweest in een eerstelijnspraktijk in Dieren tot 1 januari 2018. Naast haar opleiding tot fysiotherapeut heeft Ellis fysiotherapiewetenschappen gedaan, en heeft ze een aantal jaren wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar perifeer vestibulaire duizeligheid.

Tessel de Jager
Fysiotherapeute

Tessel de Jager is fysiotherapeute in ons centrum

Wat mensen over onze fysiotherapie zeggen

Ongeveer 3,5 jaar geleden ben ik met mountainbiken gevallen en heb daarbij een wervel gebroken. Ik heb toen best wel veel geluk gehad en weer vrij snel hersteld. Echter hield ik er een vervelende pijn in mijn rug, bil en been aan over, wat mij belemmerde bij mijn werk en sport.

Ben bij andere fysiotherapeuten geweest maar niet met het gewenste resultaat. Ik heb diverse keren injecties in mijn rug gehad in de hoop de pijn te blokkeren, dat hielp maar even.

Ronald heeft mij hard aan het werk gezet met oefeningen; heel veel oefeningen. Ik voelde me weer sterker worden en de pijn werd minder. Uiteindelijk had ik zelfs geen uitstraling meer in bil en been.

Ronald zijn enthousiasme, ervaring en gedrevenheid hebben mij enorm gemotiveerd. Ik kan mij weer met veel plezier uitleven op mijn racefiets en mountainbike, ook op mijn werk en dagelijks leven gaat het weer lekker.

Gebroken wervel Karin

Bij deze wil ik jullie dankzeggen voor de kennis, know-how en inzet, welke er toe geleid hebben dat ik mijn sport weer op het hoogste niveau kan uitoefenen.

Ruim een jaar geleden ben ik bij jullie beland met een heupdyslexie- en onstabiliteit. Ten gevolge hiervan was eigenlijk mijn sportcarrière op hoog niveau ten einde.

In samenwerking met jullie deskundigheid van Fysio+Fitness Noord Oost Veluwe, met de nodige ups en downs, heb ik geleidelijk aan de weg naar boven weer weten te vinden.

Afgelopen weekend 25-26 mei 2019 heeft dit onder meer geresulteerd in een hoogtepunt in mijn carrière tot dusver, namelijk het winnen van de 1.60 m. Grand Prix van CSIO Aalborg(Denemarken), te vergelijken met een formule 1 wedstrijd in de springsport.

 

Ik kijk er naar uit om in de toekomst verder met Ronald van Roeden samen te werken aan nieuwe uitdagingen.

Heupdyslexie- en onstabiliteit Juulia Jyläs, Springamazone Team Finland, gevestigd in Elburg

Fysiotherapie nieuws

Tanita Bodyanalyzer

Wil je graag je sportresultaten in cijfers uitgedrukt hebben zodat je vooruitgang goed zichtbaar is? […]

Gespecialiseerde coronatherapeuten

De corona-crisis heeft een enorm grote impact op ons allemaal, dus ook op onze fysiotherapeuten. […]

Nieuwsartikelen m.b.t. fysiotherapie

Meer nieuws

Bekijk al het nieuws over fysiotherapie