Fysiotherapie

De deskundigen van ons dagelijks bewegen.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken; het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is beseft u pas als u ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van af weet is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over fysiotherapie in het algemeen, verschillende soorten fysiotherapie en over onze fysiotherapeuten. Klik op één van de onderstaande soorten fysiotherapie voor meer informatie. 

Ronald van Roeden
Directeur, fysiotherapeut
Ronald van Roeden is directeur en fysiotherapeut in ons centrum.
Robert-Jan Emaus
Fysiotherapeut
Robert-Jan studeerde af in 2006 van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heeft hij de C.A.L.O. (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) te Zwolle afgerond. Sinds 2016 is hij werkzaam in ons centrum.
Ingrid Havinga
Fysiotherapeute
Ingrid rondde in 1996 in Groningen de opleiding fysiotherapie af. Sinds 2002 is zij in ons centrum werkzaam.
Marjolein Oelemans
Fysiotherapeute
Marjolein is in 2014 afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Ze is sinds 2016 werkzaam in ons centrum en is alle dagen, behalve de donderdag, aanwezig.
Charlotte Knaap
Kinderfysiotherapeute

Charlotte Knaap is 28 jaar oud en woonachtig in Lemelerveld. Ze is sinds januari 2017 kinderfysiotherapeute bij ons centrum. Charlotte is in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute, en heeft in 2017 haar master tot kinderfysiotherapeute afgerond. Ze is werkzaam op woensdagen.

Ellis van der Scheer
Fysiotherapeute

Ellis van der Scheer heeft als fysiotherapeute gewerkt in de Gelre Ziekenhuizen in Zutphen. Daarna is ze werkzaam geweest in een eerstelijnspraktijk in Dieren tot 1 januari 2018. Naast haar opleiding tot fysiotherapeut heeft Ellis fysiotherapiewetenschappen gedaan, en heeft ze een aantal jaren wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar perifeer vestibulaire duizeligheid.

Fysiotherapie nieuws

Vacature Fysiotherapeut

Voor onze gespecialiseerde afdeling fysiotherapie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut […]

Nieuwsartikelen m.b.t. fysiotherapie

Meer nieuws

Fysiotherapie bij hoofdpijn

Iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Maar 5 tot 10% van de mensen heeft vaak of […]

Bekijk al het nieuws over fysiotherapie