Aangepaste maatregelen in verband met de Corona-crisis

Aangepaste maatregelen in verband met de Corona-crisis

Beste sporters en bezoekers,

Wij willen u graag informeren over de maatregelen die wij hanteren om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Fitness
Vanaf nu hanteren we een nieuw systeem voor het boeken van groepslessen en het reserveren van fitness-tijdvakken: MyWellness Cloud. Om te voldoen aan voorwaarden en voorzorgsmaatregelen om lessen aan te mogen bieden, meer structuur te krijgen in de registratie van deelnemers en te voorkomen dat groepslessen vol raken, stappen we direct over naar het verplichte registratie systeem voor alle groepslessen.

Let op: om iedereen de tijd te geven om het nieuwe systeem te leren kennen is er ook de mogelijkheid om 72 uur voor de start van de groepsles telefonisch contact op te nemen.

Het is verplicht om je in te schrijven voor een groepsles of voor een fitness-tijdvak als je wilt komen sporten. Ook als je geen mobiele telefoon hebt is het mogelijk een groepsles of tijdvak te reserveren: neem dan contact op via 038-4479999. Onze frontdesk medewerkers / medewerksters kunnen u ook inschrijven. Al onze medewerkers geven je graag meer uitleg als je vragen hebt.

Onderstaand document beschrijft hoe u zich kunt inschrijven voor groepslessen en/of fitness-tijdvakken:

LEES DIT DOCUMENT VOOR INSTRUCTIES “HOE TE RESERVEREN”

Fysiotherapie

Op 1 mei is toestemming gekomen om de fysiotherapeutische zorg – veilig én verantwoord – weer op te schalen. Gezonde patiënten, ook al horen zij tot de risicogroep wat betreft het coronavirus, zullen weer op de normale manier behandeld worden. Wij werken volgens de richtlijnen van het KGNF en RIVM.

 
Wij vragen u zonder begeleiding maximaal 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn, een eigen handdoek mee te nemen, de handen te ontsmetten bij binnenkomst en een mondkapje te dragen. Indien u niet in het bezit bent van een mondkapje zijn deze bij ons verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie over professioneel handelen van fysiotherapiepraktijken tijdens de Coronacrisis, opgesteld door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Mocht u vragen hebben bel dan naar 038-4479999 of mail naar info@fysiofitnessnov.nl