TONE

TONE is de low-impact en groepsfitness les waarbij je zelf kunt kiezen hoe hard je wilt trainen.

Als je een leuk en functioneel trainingsprogramma wilt volgen met effectieve krachtblokken, cardio en core oefeningen, ga dan voor LES MILLS TONE. Deze full body training is geschikt voor alle leden, want iedereen kan op zijn of haar eigen tempo trainen, ongeacht het fitnessniveau.

Een LES MILLS TONE workout omvat een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-peak workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van fitheid en kracht, terwijl het energieniveau, de flexibiliteit, het evenwicht, de wenbaarheid en de core kracht worden verbeterd. Leden verlaten de les met het gevoel dat ze op de juiste weg zijn naar het behalen van functionele fitness.

TONE is ideaal voor onafhankelijke, actieve volwassenen. Mensen die goed voor zichzelf zorgen, hun gezondheid in de gaten houden en actief willen blijven. Daarnaast is TONE ook uitermate geschikt voor mensen die beginnen met groepsfitness en/of de voorkeur geven aan low-impact training, bijvoorbeeld bij herstel van een blessure.