TechnoGym Systeem

TechnoGym

Logo-TechnogymDit conditieprogramma wordt speciaal aan uw doelen aangesteld. U kunt nu eenvoudig uw sleutel meenemen van het ene naar het andere apparaat zonder deze steeds zelf te moeten instellen. Voorafgaand aan elke training laadt u uw sleutel.

Voor wie is TechnoGym?
De programma's garanderen een persoonlijke conditieopbouw. Er wordt een conditieprogramma speciaal voor u op de sleutel gezet. Voordeel daarvan is dat u niet elke keer de cardioapparatuur hoeft in te stellen. U neemt eenvoudig de sleutel mee van het ene naar het andere apparaat. Voor elke training laadt u uw sleutel op en na elke training laadt u uw eigen gegevens weer in de computer van het TechnoGym systeem.

De TGS-Sleutelkey-300x181

Het unieke TechnoGym sleutelsysteem geeft een prachtig overzicht van de test- en trainingsresultaten. Elke training geeft opnieuw een overzicht van de hartfrequentie, de trainingstijd, het aantal verbruikte calorieën en een prestatiecijfer.
Regelmatig testen geeft inzicht in het resultaat van een jaar trainen.
De test is een confrontatie met uzelf.

MyWellness-Cloud

Al uw schema's, activiteiten en moves worden opgeslagen op uw sleutel en automatisch naar de my-wellness-logomywellness-cloud gestuurd. U kunt een app op uw smartphone downloaden om uw voortgang te zien, uw schema te veranderen en andere fitness-apps te verbinden. Ook op uw computer of op de terminal in onze fitnesszaal kunt u uw voortgang bekijken.

 

 

 

fysio+fitness N.O.V.-L.C

Kwartelweg 1a
8191 AP
Wapenveld

T: 038 447 99 99
E: info@fysiofitnessnov.nl