Preventiecentrum

Welkom op de preventiepagina van Fysio+Fitness Noord Oost Veluwe! Op deze pagina informeren wij u over ons preventiecentrum. Fysio+Fitness Noord Oost Veluwe is sinds september 2021 een preventiecentrum, door het behalen van het keurmerk van de fitnessbranche-organisatie NL actief.

Bent u (zorg)professional of deelnemer en zou u meer informatie willen? Klik dan op de onderstaande button:

Naast de begeleiding op sportgebied, is er indien nodig ook aandacht voor een gezonde leefstijl. Slaap, voeding, ontspanning en het mentale welzijn kunnen aan bod komen. Een bijkomend voordeel voor deze doelgroep is dat men kan sporten met anderen die dezelfde aandoening hebben. Dit zorgt voor meer onderling begrip voor elkaars mogelijkheden, uitdagingen en beperkingen. En het zorgt ervoor dat deze groep niet thuis blijft, maar letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Het preventiecentrum geeft een impuls aan het versterken van sociale relaties en het tegengaan van eenzaamheid.

De ruim 120 NL Actief Preventiecentra vormen een landelijk, groeiend netwerk. Het team van Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe is er trots op deel uit te maken van dit netwerk. Ze zijn gemotiveerd om samen met u de mogelijkheden te onderzoeken. Zo kunnen wij zo goed als mogelijk aansluiten bij uw behoeftes ten aanzien van onze diensten. Met elkaar werken aan het grootste goed dat er bestaat, gezondheid, in de meeste brede zin van het woord.

Wilt u zich aanmelden, of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op, door te bellen naar nummer: 038-4479999 of stuur een email naar info@fysiofitnessnov.nl.