FitnessNieuws

Open dag zaterdag 18 mei

Geplaatst

Zaterdag 18 mei is het weer zover! Deze dag organiseren wij een leuke open dag bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe. De open dag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

 

De fitnesszaal is deze dag geopend van 8:30 uur tot 12:00 uur. U kunt hier uw schema laten maken of aanpassen door één van onze professionele fitnessinstructeurs. Tevens kunt u metingen en testen uit laten voeren of overige vragen stellen aan onze medewerkers.

 

Tijdens de open dag organiseren wij een inzamelingsactie voor het goede doel, namelijk Alzheimer Nederland. Dit gaan wij doen door middel van een RPM indoor cycling marathon.

Er wordt drie uur lang gefietst: van 9:00 tot 12:00 op verschillende releases van LesMills. De marathon duurt drie rondes van 45 minuten. Tussen deze rondes door kunnen de deelnemers genieten van een heerlijk stukje fruit en een drankje.

Voorafgaand aan de RPM marathon, van 8:30 tot 9:00, komt er iemand van Alzheimer Nederland langs om iets te vertellen over de ziekte. Bent u niet sportief aangelegd of is fietsen niets voor u? Aanmoedigen en/of een donatie doen mag natuurlijk altijd!

 

Inschrijven voor deze marathon kan bij onze frontdesk. Om mee te kunnen doen met de marathon, en hiermee het goede doel te steunen, vragen wij een kleine bijdrage per ronde:

één uur fietsen €5,-
twee uur fietsen €7,50
drie uur fietsen €10,-

 

Bovendien bieden wij tijdens onze open dag twee voedingsworkshops aan van 9:00 tot 9:45 en van 11:15 tot 12:00. Tijdens deze workshops kom je onder andere meer te weten over de balans van energie-inname en energieverbruik. Deze voedingsworkshops kunnen u extra motiveren, enthousiasmeren en informeren om uw doelen te realiseren.

 

Heeft u nog vragen? Spreek gerust één van onze medewerkers aan in ons centrum of neem contact met ons op.

 

Hopelijk zien wij u 18 mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *