Charlotte Knaap

Mijn naam is Charlotte Knaap, ik ben 28 jaar oud en woonachtig in Lemelerveld. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, ik ben sindsdien werkzaam als fysiotherapeut. Daarna ben ik in 2014 gestart met de master opleiding tot kinderfysiotherapeut. Deze drie jaar durende master opleiding heb ik in 2017 met succes afgerond. Sinds januari 2017 ben ik op de woensdag werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Fysio+ Fitness te Wapenveld.

Kinderfysiotherapie is een erkend specialisme binnen de fysiotherapie. Als kinderfysiotherapeut help ik kinderen die moeite ervaren in hun motoriek. Dit kan gaan over zowel de grove als de fijne motoriek. We zien binnen onze specialisatie kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan moeite met rennen, huppelen, fietsen, juiste pengreep hanteren, knippen ect.

Binnen ons vak werken we ook op locatie (op school of aan huis). Samenwerking staat bij ons centraal om zo optimale zorg te kunnen geven. Deze samenwerking is voor ons erg fijn, we hebben zo namelijk gemakkelijk contact met de leerkracht om te overleggen over het kind. Zo kunnen we samen het kind het beste helpen.

Mochten jullie nog vragen hebben over de motoriek van uw kind, loop dan gerust een keer binnen op de woensdag of u kunt het aangeven bij de leerkracht zodat zij dan contact met mij op kunnen nemen.

Het is iedere dag weer een 'feestje' om met kinderen te mogen werken.

Gebruik tablet veroorzaakt ‘Tabletnek’ bij veel kinderen

Kinderen die vaak en/of lang een tablet of smartphone gebruiken kunnen vervelende nekklachten ontwikkelen. Dit […]

Meer nieuws over Charlotte