Behandeling op maat

Behandeling op maat.

Als patiënt bij ons team fysiotherapeuten, kunt u rekenen op een behandeling op maat.

De juiste maat zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een schoen, of kledingstuk comfortabel gedragen kan worden. Te groot is niet fijn, en te klein ook niet, het moet goed passen. Zo werkt het wat ons betreft ook bij het uitvoeren van een fysiotherapeutische behandeling. Een behandeling moet ook goed ‘passen’, moet comfortabel voelen, ondanks de aanwezige ongemakken.

Om een behandeling goed te laten ‘passen’, is een goede werkrelatie (lees: samenwerking) onmisbaar. Wie bent u, waar heeft u behoefte aan, en op welke manier kunnen wij in die behoefte voorzien? Samen een plan maken, om realistisch gestelde doelen te behalen.

Naast een goede samenwerking tussen zorgverlener en patiënt, is het ook belangrijk dat de zorgverlener up-to-date is qua kennis en kunde. Al onze fysiotherapeuten zijn Big geregistreerd, en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie. Hierdoor bent u verzekerd van goede kwalitatieve zorg.

Naast het voldoen aan kwaliteitseisen, hechten wij veel waarde aan onze professionele vrijheid.
Deze vrijheid staat al een behoorlijke tijd onder druk, door alle protocolleringen, richtlijnen, en contracten, allemaal middelen om de kosten (lees: behandelingen) te reguleren.
Door bijvoorbeeld bewuste keuzes te maken in contractering met zorgverzekeringen, zorgen wij ervoor dat wij ons fysiotherapeutische handelen naar eer en geweten kunnen onderbouwen.

Door te voldoen aan de kwaliteitseisen, pal te staan voor onze professionele vrijheid, en hoog in te zetten op een comfortabele samenwerking, kunnen wij als team fysiotherapie u zo goed als mogelijk van dienst zijn.