Alex

Hey, ik ben Alex Groenenberg. Ik ben 26 jaar en kom uit Hasselt.

“Het beïnvloeden, begeleiden en veranderen van het bewegen van mensen met het oog op welzijnsverbetering als handeling”

Dit is het doel van een sport- en bewegingsagoog. Momenteel volg ik deze zelfstudie bij het NCOI. Met deze studie hoop ik een verlenging te zijn van de fysiotherapie in de sportschool. Ik raak gemotiveerd door mensen te helpen met doelen stellen en samen te behalen. De doelen kunnen gaan over het opbouwen en versterken van de spieren. Maar ook herstel of behoud van het lichaam, iets wat k ook interessant vind. Het is een zeer brede studie die ik binnenkort met succes hoop af te ronden.

Deze brede studie past bij mij aangezien ik ook een brede interesse heb. Zo ben ik binnen het bedrijf verantwoordelijk voor onderhoud aan de toestellen en de RPM fietsen, de Sportdrank en voeding en die ik een deel ICT. Door veel verschillende dingen te doen hou ik mijn werk leuk.

Als fitness instructeur vind ik het belangrijk om mensen te motiveren en te overtuigen alles uit hunzelf te halen. Naast motiveren is het altijd prettig om de mensen beter te leren kennen en een band op te bouwen. Hierdoor creëren we een prettige en veilige sfeer waar we het maximale kunnen bereiken.