Nieuws

Stempelactie Albert Heijn

Zaandam – Wapenveld NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen de AH Sportactie. Een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten en daarmee kennismaking met tal van sportclubs in de buurt.

Succesvolle pilot

De AH Sportactie 2017 is het vervolg van de succesvolle pilot ‘AH Sportweken – Proefsporten’, afgelopen jaar in de regio Utrecht. Van de deelnemers aan de pilot is 70 procent lid geworden van een sportclub en 1 op de 5 mensen in de regio is structureel meer gaan sporten dan voorheen.

Sparen voor vijf keer gratis sporten Klanten van Albert Heijn kunnen van 4 t/m 24 september in alle winkels van Albert Heijn in Nederland meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Vervolgens is er nog een week extra om de volle spaarkaarten in te leveren bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale sportclubs kan gelijk vanaf de start van de AH Sportactie t/m 3 december.

Fitness mogelijk bij Fysio + Fitness Noord Oost Veluwe

In Wapenveld biedt Fysio + Fitness Noord Oost Veluwe de mogelijkheid om het sporten uit te proberen. Verzilver uw spaarkaart op website ahsportactie.nl en zoek Fysio + Fitness Noord Oost Veluwe. Wij bieden veel mogelijkheden aan. Sporten met begeleiding, in de fitness kunt u uw conditie verbeteren, kracht opbouwen, afvallen en nog veel meer. Naast de goede cardio en krachtapparaten beschikken zij ook over een crossfitrack. Op een leuke en uitdagende manier kunt u uw doelstelling halen, met afwisselende oefeningen behaald iedereen zijn doelstelling. Ook biedt het centrum veel groepslessen aan. Voor meer informatie zie de website ahsportactie.nl of neem contact op met Fysio + Fitness Noord Oost Veluwe: info@fysiofitnessnov.nl 038-4479999

fysio+fitness N.O.V.-L.C