Nieuws

Vernieuwde Healthy Challenge in september

Er wordt veel geschreven, gepraat en gediscussieerd over overgewicht en diëten. Iedereen heeft een mening of een ‘succesformule’. Je ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer, hebt menig dieet gevolgd en valt altijd weer terug in het oude patroon.

Wij gaan je niet voorzien van dieetlijstjes en hebben geen kant en klare oplossing waarmee je gegarandeerd je streefgewicht gaat bereiken. Wel gaan we op een verantwoordelijke wijze informatie aanbieden en gezamenlijk een leuke en gezonde tijd tegemoet, waarin wij hopen dat je beter gaat beseffen hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Dit zal uiteindelijk gaan resulteren in een gezondere en energiekere jij en omdat je lekkerder in je vel gaat zitten zal het overgewicht ook in balans komen.

Hoe gaan wij dit aanpakken?

Vanaf donderdagavond 14 september starten wij de vernieuwde healthy-challenge. We starten elke week om 18.30 tot 19.30 en beginnen met meten en wegen (dit ligt geheel bij jezelf, het gaat immers niet om de kilo’s dus dit is niet verplicht). Dit is erg persoonlijk, voor de een is het een steun in de rug, voor de ander een enorme frustratie en voor deze is het misschien een optie om alleen aan het begin en einde te wegen. Elke week wordt er een thema behandeld, een paar voorbeelden zijn: energiebalans, waarom krachtraining en uitleg over onze my Welness app.

Als je niet op deze avond kunt komen, is er de mogelijkheid om of beneden in de fitness te meten en te wegen of op een moment dat wij aanwezig zijn in het centrum (in overleg).

Verder sturen wij elke week alle informatie en lekkere recepten en handige tips op de mail.

De kosten bedragen voor leden eenmalig €15,- en voor niet leden is het €25,-.

Je hebt geen verplichting naar ons toe. Als je niet kunt komen zouden we het wel fijn vinden als je je afmeldt, Maar gun het jezelf, neem eens de tijd om te kijken wat je zou kunnen veranderen, ook mensen die al jaren hier sporten staan misschien stil. Eens iets anders ernaast of iets extra’s kan net dat zetje zijn wat je nodig hebt.

Je moet het zelf willen en er voor gaan!

 

We starten donderdagavond 14 september om 18.30 en vinden het super leuk als jij daar ook bij bent.

Wanneer je een volledig voedingsadvies zou willen, sturen wij je door naar Edwin van Dijk, onze voedingsadviseur.

Sportieve groetjes van twee enorm gemotiveerde dames,

Annelies en Diana

 

afvalchallenge promo